Logoweb

Zwem ABC

Zwemschool Atlantic biedt de mogelijkheid tot het volgen van zwemlessen voor het A, B en C diploma. Bij de zwemlessen volgen wij de richtlijnen van het ZWEM ABC, opgesteld door de Nationale Raad Zwemdiploma’s. Daarnaast zijn we een gelicentieerde en erkende organisatie door de Stichting Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ).
De zwemlessen geven wij in kleine groepjes van maximaal 8 kinderen of privéles.

Wanneer u klant bent bij Zwemschool Atlantic, kunt u het volgende van ons verwachten:

• A, B, C diploma

Het A diploma is een onderdeel geworden van het Nationale Zwem ABC, waarbij het de bedoeling is dat het ABC één geheel vormt. De zwemdiploma’s A en B zijn daarin waardevolle tussenstapjes, maar wie het complete Zwem-ABC op zak heeft, is pas een échte vriend van het water geworden en is dan ook echt veilig in het water. Een kind met het Zwem-ABC op zak doet met veel plezier mee aan alle mogelijke activiteiten in en om het water. Maar kinderen blijven kinderen en ouders moeten altijd blijven opletten. Bij open water, maar ook in een zwembad met toezichthouders.

• Uniek afzwemfeest

Na het officiële afzwemmen zal dit gevierd worden met een geweldig afzwemfeest in het zwembad. Ouders/verzorgers, broertjes, zusjes, opa’s oma’s tantes en ooms en alle vrienden zijn op die dag natuurlijk van harte welkom om te kijken naar de prestaties in het zwembad en mee te feesten in de horeca van het zwembad!

• Veilig en met plezier leren zwemmen

Plezier is belangrijk voor het kind. Een kind heeft meer leermomenten wanneer het plezier in een les heeft. Daarnaast is de veiligheid prioriteit
nummer 1.

• Gediplomeerde instructeurs

Bij Zwemschool Atlantic zal (zoveel mogelijk) één en dezelfde instructeur zijn voor een lesgroep. Het doel is dat de instructeur u welkom heet bij de eerste zwemles en uitzwaait na het behalen van zijn of haar C diploma! De instructeur staat ook elke les in het water les te gevenom adequaat de leerlingen te helpen. Ook gaan de instructeurs jaarlijks op bijscholing om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

• Gemiddeld 8 kinderen per groep

Grote groepen en grote zwembaden zorgen voor drukte en onveilige situaties. Daarnaast wordt er minder aandacht aan elk individueel kind besteed. Daarom: kleine groepjes met veel aandacht in een rustige leeromgeving!

• Constant overleg met ouders

Overleg is belangrijk. U kent uw kind het beste. Zwemschool Atlantic beseft dit en verwacht dan ook een interactieve relatie tussen ouders, kind en zweminstructeur.

• Online vorderingen van uw kind volgen

Op internet kunt u de vorderingen van uw kind volgen, zodat u altijd weet hoe uw kind er voor staat.

• Mogelijkheid lessen inhalen

Les gemist? Via de zwemscore internetmodule heeft u de mogelijkheid om de lessen in te halen.

Postadres:
info@zwemschoolatlantic.nl

Mobiel: 06- 83 6 77 23 8

kvk: 62944673
BTW nr: NL001954973B49
IBAN: NL26INGB0006803617

Locaties:

Wij geven les bij Middin in Kijkduin.
Op onze locatie Middin is het zwembadwater heerlijk verwarmd naar 32 graden. 

De lessen worden gegeven op de:
maandag (18:00-20:00),
vrijdag (15:30-20:00)
zaterdag (7:00-11:00).

Adres gegevens:

Middin

Binnenklingen 39
2554 BV Den Haag

Afzwemlocatie:
Zwembad De Boetzelaer
Madeweg 36
2681 PM Monster

Erkendleerbedrijf SBB

sbb beeldmerk fc