Oefen-, Wen-, Proef en Afzwemmen

Naast het oefenzwemmen is er voor kinderen vanaf einde van A diploma ook het wenzwemmen. Het wenzwemmen is bedoeld om tot een optimale gewenning van het ‘groot’ zwembad te komen. Het wenzwemmen is een extra zwemles, die 1x per 2 maanden wordt gegeven in het zwembad waarin ook wordt afgezwommen. Het is verplicht om minimaal 1x deel te nemen aan het wenzwemmen, voordat er toelating is tot het proefzwemmen. Hoe vaker een kind aan het wenzwemmen deelneemt, hoe beter het uiteraard is. Enkel op uitnodiging van de zweminstructeur mag er worden gestart met het wenzwemmen.

Proefzwemmen

Als kinderen alles beheersen voor het diploma, krijgen ze een brief voor uitnodiging bij het proefzwemmen. Bij het proefzwemmen worden alle onderdelen van het diploma geoefend en getest. Kinderen die kunnen afzwemmen, ontvangen per mail (diezelfde avond) een uitnodiging voor het afzwemmen. Dit wordt ook verteld aan de leerlingen.
Het proefzwemmen vind 1x per 2 maanden plaats

Afzwemmen

Na het officiële afzwemmen zal dit gevierd worden met een geweldig afzwemfeest in het zwembad. Ouders/verzorgers, broertjes, zusjes, opa’s oma’s tantes en ooms en alle vrienden zijn op die dag natuurlijk van harte welkom om te kijken naar de prestaties in het zwembad en mee te feesten in de horeca van het zwembad!
Het afzwemmen vind 1x per 2 maanden plaats.

Over ons

Bij Zwemschool Atlantic staat veiligheid hoog in het vaandel. We werken met kleine groepen met veel aandacht voor het kind.

Bij ons kunt u o.a. ook aquasporten en snorkelen. Voor zwangeren is er een speciale aquasportles en we bieden ook lessen (survival en zwemvaardigheid) voor na het zwem-ABC.

Erkendleerbedrijf SBB

sbb beeldmerk fc

Onze locatie's