Juf Eva

Hallo allemaal ik ben juf Eva. Ik ben geboren en opgegroeid in Bunschoten. Vanaf mijn 18e ben ik al actief als zwemlerares en toezichthouder in diverse binnen en buitenzwembaden. De afgelopen jaren gaf ik les in Kuikduin voor een werkgever en doe er een zomer job bij in Zwembad Bijtelskil in Sleeuwijk. Ook dit jaar ga ik naar Zwembad Bijtelskil om daar les te geven gewoon voor de lol. Sinds 1 April 2015 (nee dit is geen grapje) ben ik voor mezelf gestart en geef ik diverse lessen voor kinderen en volwassenen in Middin en de Boetzelaer. Ik ben getrouwd in 2012 met Maurits (met wen proef en afzwemmen komen jullie hem tegen met de presentielijst) en woon in Zwijndrecht samen met Bikkel onze valkparkiet (zo een met een kuifje en rode wangen) en een bak vol met guppy’s. Ik hoop mijn droom te kunnen verwezenlijken door leuke lessen samen te stellen en daarna te kunnen geven aan de kinderen en dit uit te breiden met andere leuke doelgroepen. Vooral kinderen met een “rugzakje” vind ik een uitdaging om aan te gaan.

Zie jullie snel met de zwemles groetjes Juf Eva

Over ons

Bij Zwemschool Atlantic staat veiligheid hoog in het vaandel. We werken met kleine groepen met veel aandacht voor het kind.

Bij ons kunt u o.a. ook aquasporten en snorkelen. Voor zwangeren is er een speciale aquasportles en we bieden ook lessen (survival en zwemvaardigheid) voor na het zwem-ABC.

Erkendleerbedrijf SBB

sbb beeldmerk fc

Onze locatie's