Graag wil ik mij aan u voorstellen:
Eva van Herwijnen- Kok, eigenaar van Zwemschool Atlantic in Kijkduin. Een nieuwe naam, maar een bekend gezicht.
Al vanaf mijn 18de werk ik met veel passie en plezier in het zwembad. Al die jaren door, heb ik veel kinderen leren zwemmen. Sommigen  pakten alles makkelijk op en bij andere kinderen was het uitvogelen wat wel of niet werkt. Dat is het mooie van dit beroep, ieder kind leert weer anders!
Nadat ik mijn opleiding heb afgerond in 2002, heb ik bij 2 gemeentebaden gewerkt in het midden van het land. Daar gaf ik les aan mensen van 0 tot 90 jaar.
Op een gegeven moment ondervond ik, dat mijn visie van zwemles geven niet meer overeenkomt met het idee van gemeentebaden. Vandaar dat ik in 2009 de overstap heb gemaakt, naar de kleine particuliere zwemschool Akwaak. Daar heb ik ruim 6,5 jaar mogen werken met heel mijn hart en ziel.
Nu kreeg ik de kans, om in mei 2015 een nieuwe zwemschool te starten in Kijkduin, deze kans kon en mocht ik niet laten lopen en heb hem met beide handen aangegrepen.
Ik wil u dan ook van harte welkom heten, bij Zwemschool Atlantic te Kijkduin.
Mocht u vragen hebben, schroom dan niet om te Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen (liever mailen, want als ik lesgeef, kan ik de telefoon niet aannemen).

Zwem-ABC

Zwemschool Atlantic volgt het diploma zwemmen volgens het Zwem-ABC van het NPZ|NRZ.

Lees verder

Inschrijven

Online kunt u uw kind inschrijven voor de zwemlessen. Ook kunt u uw voorkeuren aangeven.

Lees verder

Leerling volgsysteem

U kunt de vorderingen van uw kind volgen via het leerling volgsysteem.

Lees verder

Over ons

Bij Zwemschool Atlantic staat veiligheid hoog in het vaandel. We werken met kleine groepen met veel aandacht voor het kind.

Bij ons kunt u o.a. ook aquasporten en snorkelen. Voor zwangeren is er een speciale aquasportles en we bieden ook lessen (survival en zwemvaardigheid) voor na het zwem-ABC.

Erkendleerbedrijf SBB

sbb beeldmerk fc

Onze locatie's