Wij werken met Zwemscore.

Zwemscore is een internet volgsysteem, waarmee u thuis de vorderingen van uw kind kunt volgen. Via dit systeem kunt u uw gegevens controleren, bijwerken en lessen afmelden en inhalen. Zwemscore is een persoonlijke pagina waarop alleen u toegang heeft om het zwemtraject te volgen.

Door middel van grappige icoontjes die uw kind zelf kan kiezen, kunt u zien hoe op een aantal onderdelen uw kind ervoor staat.

U kunt tot 24 uur voor aanvang van de les zelf, via de persoonlijke pagina uw kind afmelden. Via deze weg kunt u ook de inhaallessen inplannen. Kijk regelmatig of er plek is. Inhaallessen worden nooit verrekend aan het eind van de zwemopleiding! Lessen kunnen niet afgemeld worden via de telefoon (voice mail), email of facebook. Deze worden niet geaccepteerd. Mocht uw kind langdurig ziek zijn, neem dan contact op via info@zwemschoolatlantic.nl en wij gaan op zoek naar een oplossing! Bij de eerste zwemles van uw kind heeft u een informatiemap gekregen, waarin bovenstaand verhaal uitgebreid wordt uitgelegd.

Wij adviseren om afgemelde lessen zo snel mogelijk in te halen op het niveau waarin uw kind nu zwemt. Dit vanwege de continuïteit in de voortgang van de zwemles van uw kind. Op deze manier voorkomt u, dat er in het laatste niveau een heleboel inhaallessen zijn “opgespaard” die dan niet meer kunnen worden ingepland.

De handleiding van het leerling volgsysteem staat hier.

Het leerlingvolgsysteem op uw mobiele telefoon? Klik hier voor de uitleg.

Toegangsnaam:
Wachtwoord:
 
Inloggegevens vergeten